Δικηγόροι

Ηλεκτρονική τιμολόγηση My Data και δικηγόροι με πρακτικά παραδείγματα ηλεκτρονική τιμολόγησης δικηγόρων από το my timologio

Πώς εκδίδω παραστατικά με παρακρατήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου; (για δικηγόρους)

Πώς εκδίδω παραστατικά με παρακρατήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου; (για δικηγόρους)

Πώς εκδίδω παραστατικά απυ με παρακρατήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου μέσα από την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης my timologio για δικηγόρους . Παρακράτηση φόρου 20% Η παρακράτηση φόρου 20% μπαίνει όταν ο πελάτης είναι εταιρεία (απλογραφικά/διπλογραφικά) και η αμοιβή του δικηγόρου μαζί με το ποσό του γραμματίου του δικηγορικού συλλόγου είναι μεγαλύτερη από 300 ευρώ. Παρακάτω φένετε υπόδειγμα πως μπαίνει … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πώς εκδίδω παραστατικά με παρακρατήσεις του Δικηγορικού Συλλόγου; (για δικηγόρους).

Προκαταβλητέος Φόρος στις Αμοιβές Δικηγόρων 15%

Προκαταβλητέος Φόρος στις Αμοιβές Δικηγόρων 15%

Η προκαταβολή φόρου μπαίνει στο ποσό που αναγράφεται στο γραμμάτιο προκαταβολής και δεν επηρεάζει το πληρωτέο ποσό, επειδή είναι ποσό που πληρώνει ο δικηγόρος και όχι ο πελάτης στον δικηγορικό σύλλογο. Ο συγκεκριμένος φόρος δε θα ληφθεί υπόψιν στους υπολογισμούς των συνόλων του παραστατικού, ούτε στα ποσά που θα υποβληθούν στο myDATA. Δοκιμάστε δωρεάν την … Συνεχίστε να διαβάζετε το Προκαταβλητέος Φόρος στις Αμοιβές Δικηγόρων 15%.

Αμοιβές Συμβουλών Διοίκησης – 20% (Περιπτ. δ’)

Αμοιβές Συμβουλών Διοίκησης - 20% (Περιπτ. δ')

Παρακράτηση φόρου 20% Η παρακράτηση φόρου 20% μπαίνει όταν ο πελάτης είναι εταιρεία (απλογραφικά/διπλογραφικά) και η αμοιβή του δικηγόρου μαζί με το ποσό του γραμματίου του δικηγορικού συλλόγου είναι μεγαλύτερη από 300 ευρώ. Παρακάτω φένετε πως μπαίνει η παρακράτηση φόρου 20% στο my timologio. Δοκιμάστε δωρεάν την εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης online εδώ Κατεβάστε την για andoid … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αμοιβές Συμβουλών Διοίκησης – 20% (Περιπτ. δ’).

Πως προσθέτω “Κρατήσεις”

Πως προσθέτω "Κρατήσεις"

Κρατήσεις ενότητα είναι προαιρετική και αφορά στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επαγγελματικών κλάδων (πχ δικηγόρους), για να καταγράψουν τις ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατήσεων που εφαρμόζουν. Στη σελίδα εμφανίζεται πίνακας με τις καταχωρημένες κρατήσεις. Υπάρχουν δυνατότητες γρήγορης αναζήτησης Το κουμπί «Νέα Κράτηση» οδηγεί στη σελίδα καταχώρησης νέας κράτησης. Αποτελείται από τα υποχρεωτικά πεδία: • Όνομα• Ποσοστό η σταθερό ποσό : Ναι/Όχι. • Μειώνει παράταση … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πως προσθέτω “Κρατήσεις”.